Monica Granberg, 44, jobbar sedan fyra år tillbaka i receptionen på Företagsuniversitetet i Stockholm. Arbetet innebär att Monica tillbringar en stor del av arbetsdagen sittande.

Efter en tid dök besvär upp med vatten i fötter och vrister, som blev stela och svullna.

- Jag märkte det vid slutet av arbetsdagen, när jag skulle sätta på mig skorna och fötterna var alldeles svullna, säger Monica.

Delvis hjälpte det att hon lade fötterna på en fotpall på kvällen när hon satt hemma. Men efter ett tag insåg hon att det var dags att ta tag i problemet en gång för alla.

Monica bestämde sig för att testa den vätskedrivande örtblandningen BioDrain, som uppges stimulera njurarnas och leverns arbete samt rena blodet. Den viktigaste ingrediensen sägs vara citrusfruktsfibrer, som innehåller bioflavonider. Dessa hjälper kroppen att driva ut överflödigt vatten ur cellerna och då följer slaggprodukterna med.

- Jag tyckte att besvären lindrades redan efter en vecka och var nästan borta efter två.

Hela kuren pågick i en månad, säger hon.

Den första veckan fick Monica Granberg huvudvärk som en bieffekt av tabletterna. Hon var dessutom tvungen att gå på toaletten väldigt ofta under kuren, eftersom BioDrain-tabletterna intas med mycket vatten och har en vätskedrivande verkan.

Sedan kuren avslutats i början av oktober har Monica inte haft några besvär. Hon har dessutom gått ner två-tre kilo, sedan överflödig vätska drivits ur i kroppen.