Träningsmöjligheterna

Ryavallen är ett paradis för alla fotbollsspelare. Två stora gräsplaner förutom A-planen gör att spelarna har perfekta träningsmöjligheter. I början av december inviger Elfsborg sin stora inomhushall som är 70x50 meter. Allt detta på samma område.

Anders Grönhagen

Sundsvalls förra tränare är ett aktat namn i Sverige. En gedigen tränare som har förmågan att ta fram det bästa av sina spelare. Anders Grönhagen förespråkar en offensiv fotboll om truppen håller för det. Elfsborg kan bara spela offensivt. Han har tränat GIF Sundsvall 1986-89, IFK Sundsvall 1990-92, Djurgården 1994-96 och GIF Sundsvall 1999-2001.

Borås

Fotbollsstjärna i Elfsborg - kung i Borås. I en stadskärna med drygt 60000 invånare kretsar det mesta kring fotbollen. Går du en lördagsförmiddag över Stora Torget träffar du garanterat någon du känner. Svårt att känna sig ensam och här ser alla dig. Här är det tryggt och som stjärna i Elfsborg blir du bortskämd.

Truppen

Förra året klarade det unga Elfsborg kontraktet i allsvenskan. De klarade det utan Anders Svensson och Fredrik Berglund. Här finns det stora utvecklingsmöjligheter en optimism inför framtiden. Här hjälps man åt.