Hanson

Zac, Isaac och Taylor Hanson var ett vitt Jackson 5 för 1990-talet. Den massiva hitlåten vi minns heter ”MMMBop”. Bröderna släppte sitt andra och senaste album för två år sen och få längtar efter ett nytt.

Jackson 5

Michael Jackson var yngst till åldern och störst som artist och runt omkring sig hade han Jackie, Tito, Jermaine och Marlon. ”I want you back” med Jackson 5 är en av de bästa låtar som spelats in.

Osmonds

Det vita och sämre alternativet till Jackson 5. Donny var yngst och – i likhet med Michael Jackson – frontfigur. Han omgavs av bröderna Alan, Wayne, Merril och Jay. Låten ”Crazy horses” håller fortfarande.

Isley Brothers

Ronald, Rudolph och O’Kelly var brödratrion bakom soul-klassiker som ”This old heart of mine (is weak for you)” och ”It's your thing”. 1969 utökades gruppen med bröderna Ernie och Marvin, svågern Chris Jasper och vännen Everett Collins. Isley Brothers har under en lång och inflytelserik karriär betat av allt från smutsig rhythm & blues till Motown-soul och hård funk.

Neville Brothers

New Orleans och musik hör ihop. Neville Brothers – Arthur, Charles, Aaron och Cyril – hör till stadens stora, både som soloartister, ta bara Aaron Nevilles ”Tell it like it is” som exempel, och som grupp.