Avgå Sanny Åslund!

AIK:s sportsliga och ekonomiska läge är för närvarande katastrofalt. Det är inte läge att vara vare sig finkänsliga eller nostalgiska nu. Alla åtgärder som kan göras för att rädda AIK och få klubben på fötter igen måste nu göras! Vi gillar Sanny. Han har varit en populär spelare och tränare i klubben ända sedan 1970-talet men ingen, absolut ingen, är större än klubben och därför kan vi inte visa någon som helst tvekan eller barmhärtighet i detta fall. Odugliga och obekväma spelare och tränare har lämnat klubben ända sedan tillbakagången började år 2000. Trots det har det inte blivit bättre på något plan. Det har blivit värre och värre och nu hotas hela klubbens allsvenska existens och även den framtida elitlicensen. Det är dags att mannen som haft det övergripande ansvaret sedan den 15 november 2000 tar sitt ansvar. Det är dags att mannen som är vd för AIK Fotboll tar sitt ansvar för de senaste årens totala misär både sportsligt & ekonomiskt. Det är dags att Sanny Åslund avgår!

///

Tränarduon Patrick Englund & Nebojsa Novakovic är i dagsläget förklarade oantastliga av klubbens mest engagerade supportrar och det innebär att syndabockar måste letas någon annanstans och då är det hög tid att börja vända blickarna mot toppen inom klubben, den absoluta toppen, den verkställande direktören Sanny Åslund!

///

Vi är idag närmast utskrattade av fotbollssverige och våra huvudfiender Djurgården och Hammarby har under åren sprungit förbi AIK sportsligt, ekonomiskt och organisatoriskt. Laget som ska göra oss stolta har skämt ut oss fem säsonger i rad och besvikelsen och ilskan är stor hos de trogna fansen. Vi är ett storlag på dekis.

///

Det är beklämmande att se och höra Sanny Åslund uttala sig om ditten och datten utan att ens vid något tillfälle beröra kärnfrågan. Att det är K R I S i AIK Fotboll och att vi faktiskt är ett av dessa lag som kan åka ur i år. Det är närmast upprörande att läsa den dynga som Sanny via sina lakejer sprider ut från AIK:s hemsida. Där är gräset alltid grönt och solen den lyser alltid över AIK. Förluster tas med en klackspark och är givetvis ren "otur". Vinner vi matcher är "vi på gång" och "guldet nära". Visste man inte bättre skulle man kunna tro att det är Sanny själv som döljer sig bakom dessa synonymer som kränger ut hyllningsartiklar åt AIK:s fotbollslag varje vecka.

///

AIK:s fotbollsstyrelse påminner om en sekt långt från verkligheten och de vanliga människorna. Indoktrineringen har pågått länge nog nu och en jämförelse med Knutby är möjligtvis långsökt men ge Sanny "Pastorn" Åslund lite tid bara så är vi snart där. Vem "Kristi Brud" är kan ni själva gissa.

///

Det "nya" spelsystemet. Sanny Åslund genomdrev iscensättandet av ett nytt spelsystem som skulle genomsyra klubbens sätt att spela & värva spelare i framtiden oavsett vem som är tränare för laget. Hittills har det blivit ett enda stort fiasko!

///

Saknar förtroende hos fansen. Vi sitter, till skillnad från många andra, inte i knäet hos AIK:s ledning eller några andra. AIK:s mest engagerade och tongivande supportrar saknar idag förtroende för Sanny Åslund. Vår bedömning är också att Sanny Åslund saknar stöd från stora delar av AIK:s supporterskara och aktieinnehavare samt en hel del sponsorer. Vi uppmanar Sanny Åslund att omgående avisera sin avgång som vd för AIK Fotboll AB.