Lars-Gunnar Björklund, 68, tv-legendar:

1. -Ja, jag ska spela. Jag och min fru brukar satsa på storvinsterna.

2. - Resa. Till Afrika och Brasilien. I Brasilien skulle jag vilja se fotboll på Macarenastadion i Rio de Janeiro. Jag skulle ge bort pengar till Frälsningsarmén och så skulle barnen få en slant.

 

Jessica Andersson, 31, artist

1. - Nej. jag gjorde det när det var en vinst på 62 miljoner. Då satt jag framför tv:n som ett nervvrak under dragningen.

2. - Investera och spara. Sen skulle jag shoppa. Jag är shoppinggalen. Skulle vilja resa med familjen. Överallt, nästan. Vi skulle se till att vårt hus blir klart snabbt. Nu gör vi allt själv.

 

Lasse Kronér, 42, programledare:

1. - Jag ska nog inte det. Eller så ska jag det. Det händer att jag gör det.

2. - Jag skulle spara några mille själv. Så att jag kan köpa en gård i Frankrike. Sen skulle jag nog ge bort resten till välgörenhet, släkt och vänner.

 

Tilde de Paula, 32, programledare

1. - Nej, jag skulle ju aldrig vinna ändå.

2. - Då skulle jag köpa ett nytt hem. Jag bor i Stockholms innerstad och här är priserna hopplösa. Sen skulle jag resa mycket med mina barn. Mycket pengar är inte viktigt. Men det är en trygghet, så att man slipper oroa sig.

 

Rickard Engfors, 28, artist:

1. - Nej, jag kommer att vara upptagen med att vara berusad i helgen. Jag är ledig för en gångs skull. Dessutom finns det människorna som behöver pengarna bättre.

2. - Jag skulle sätta upp en stor show med 60 dansare. Och låta sy upp fantastiska scenkläder.

 

Linda Rosing, 31, såpastjärna

1. - Det lockar, men nej det kommer jag inte göra.

2. - Jag skulle köpa hus utomlands. Ett i Thailand och ett i Los Angeles. Jag skulle shoppa och köpa ny fin bil. Sen skulle jag ta med Fadde och barnen och resa jorden runt.

 

Siw Malmkvist, 68, sångerska

1. - Kanske. Men antagligen inte, men om man spelar har man i alla fall chansen. Det är för mycket tycker jag.

2. - Barnen och barnbarnen skulle få pengar. Själv skulle jag nog passa på att renovera. Jag skulle nog inte köpa en massa saker utan bara se till att jag kan leva gott.

 

Fredrik Wikingsson, 31, programledare

1. - Nej. Men jag kan tänka mig pyramidspel i stället.

2. - Jag skulle sätta in pengarna på ett välgörenhetskonto så att de oavkortat kunde gå till att stoppa människohandel i Albanien. Jag är i Albanien nu.