HÅL 1 - PAR 4

Annika har slagit ut med en järnfemma, för normalt inspel. Här väljer hon drivern och satsar på att nå så nära green som möjligt - medveten om att det kan bli i ruffen. Men den chippen blir så kort att den bäddar för birdieputt.

HÅL 3 - PAR 4

Har spelats försiktigt med järnfemma från tee. Nu väljer Annika en träfyra över bunkrarna till vänster. Inspelet blir kortare mot liten green som är svårputtad. Bogeys senaste två varven ska bli birdie här i dag.

HÅL 10 - PAR 4

Underbart utspel med snöklädda toppar vid horisonten. Driver istället för trefyra, men bollen måste landa höger för det faller kraftigt vänster. Ofarligt inspel ska kunna ge bra birdiechans.

HÅL 14 - PAR 4

Lång hål (390 meter) som viker av vänster, där Annika väljer driver istället för träfyra från tee. Ett kortare inspel tar vattenhindret till vänster ur spel. Par tre dagar i rad - men Annika har haft bra birdiechanser.

HÅL 17 - PAR 5

Annika har haft problem med långhålen hela veckan. Här måste hon chansa med drivern, trots att fairway smalnar av rejält där hon placerar bollen. Klarar hon sig från ruffen blir inspelet mot green (ser ut som en liten ö), fullt möjligt. Green på två bäddar för eaglechans och en attack mot en riktigt låg score.