Emma Andersson:

-Det är jobbigt när folk inte frågar. Det händer hela tiden. När man är på stan eller när man jobbar. Alla respekterar inte att man inte alltid vill fotograferas.

 

Carolina Gynning:

-Ibland vill man vara i fred och det accepteras inte. Jag kan se hur folk fifflar med sina mobiler när jag är på restaurang eller på krogen. Om de märker att man ser att de fotograferar så skäms de.

 

Charlotte Perrelli:

-Sommartid i Stockholm är värst. Då är det många turister som försöker ta bilder. Jag har markerat några gånger när någon försökt fotografera Angelo. Hade jag inte haft barn hade jag nog dragit tydligare gränser när det gäller mig själv också. Samtidigt vill man ju vara trevlig.

 

Olinda Borggren:

-Det är inte så kul att fotas när man sitter och käkar hamburgare och har dressing hängande från mungipan. Sen har det hänt att folk tagit bilder på fester och på krogen. Det gör att man känner sig bevakad. Man vet ju inte om någon lägger ut det på nätet.

 

Pontus Gårdinger:

-I samband med schlagerfestivalen var det en massa folk som sprang omkring med mobiler och smygtog bilder. Då var kameramobilerna ganska nya, men på senare tid har jag inte märkt det. Sen har det säkert hänt vid en massa tillfällen utan att man vet det.

 

Agneta Sjödin:

-Det händer när man är på stan och så. Samtidigt är det inget jag lägger någon värdering i. Jag har lärt mig att leva med uppmärksamheten. Kameror finns ju överallt nu.