Anders Svensson:

- Det finns några kandidater, Zlatan Ibrahimovic är väl den som ligger bäst till och är mitt tips. Tycker att Tobias Linderoth har varit riktigt, riktigt bra tillsammans med Andreas Isaksson och Teddy Lucic, som båda varit fantastiska år.

Niclas Alexandersson:

- Zlatan vinner. Han har vunnit italienska ligan ligan och gjort avgörande insatser i landslaget. Men jag tycker Tobias Linderoth är den främste utmanaren. "Tobbe" har gjort en jämn, stabil säsong. En oerhört underskattad spelare.

 

Marcus Allbäck:

- Tobias Linderoth. Jag tycker han har varit otroligt värdefull både för landslaget och jag har sett honom mycket i klubblaget också. Självklart är Zlatan en stor kandidat också, men jag tror på Tobias.

 

Teddy Lucic:

- En kandidat

är ju Zlatan. Han har varit riktigt bra i landslaget och lyckats riktigt bra i Italien. Och sen tycker jag Andreas Isaksson också. Det är ändå han som gjort avgörande räddningar i landslaget och hållit riktig hög klass, så jag tycker att de är de två som ska slåss om det.

 

Mattias Jonson:

- Zlatan. Har visat under året att han varit viktig både i landslaget och så har han rankats som en av italienska ligans bästa forwards, och det säger väl allt om vilken form han vart i.

 

Tobias Hysén:

- Zlatan. Dels för att han varit bäst och dels för att han inte har fått den förut. Det känns som ett givet val i år, han är den tillsammans med Fredrik Ljungberg som varit bäst. Men Ljungberg har fått den förut, så då blir det Zlatan i år.