Ante Covic 40 procent

Den australiensiske VM-målvaktens kontrakt går ut i höst. Han har tidigare uttryckt vilja att spela ute i Europa igen. Det som talar emot är att målvaktsjobben är få i proffsligorna och att han gift sig med en svenska. Förhandlingar pågår med Bajen.

 

Petter Furuseth Olsen 75%

Jagad av norska och danska klubbar. Stabaek är beredda att betala rejält för PFO. Men norrmannen gillar Stockholm och vill helst av allt få ett kontrakt i en större liga för att flytta. Holländskt intresse har funnits enligt agenten Martin Klette.

 

Max von Schlebrügge 60%

Omges alltid av rykten. Har missat övergångar till både Birmingham och Porto. Har 1,5 år kvar på kontraktet, men är sugen på att sticka. Börjar bli till åren, men har flera kanonsäsonger bakom sig i allsvenskan.

 

Erik Johansson 80%

Mycket tyder på att Samba-Erik är arbetslös till hösten. Han har haft svårt att ta en ordinarie plats i Hammarby. Trots skador på Jensen/Andersson verkar Erkan Zengin, Erik Fischbein och Sebastian Eguren gå före i kön.

 

Pablo Piñones-Arce 50%

Har inte lyckats fullt ut i Hammarby. Får ett tungt ansvar att försöka ersätta Björn Runström.

Kontraktet går ut till hösten.

Tveksamt hur parterna ser på fortsatt samarbete.

 

Suleyman Sleyman 25%

Utbildad civilekonom som går i tankar på att satsa på den karriären istället. Kontraktet går ut till hösten. Men Sulan är en nyttig försvarare som är användbar på flera platser.

Redan lämnat:

Björn Runström, Fulham.