LÅNGBOLLARNA

Uppspelen överraskade Spanien. Ett av målen kommer direkt på kontring efter utspark av målvakten, bollen studsade över Spaniens försvarare och David Healy kunde enkelt sätta den i mål. Passningarna kommer också backlinjen, röda tråden är att söka anfallarna med förstabollen.

  UNDERSKATTNINGEN

Spanjorerna släppte in tre slarvmål. Det var svajigt i backlinjen. Här gäller det att vara vaken, att vara på

tå – hela tiden.

  PRESSEN

Nordirländarna sätter hård press från start. Då gäller det att stå upp, det gäller att inte bli stressad utan försöka bygga upp det egna spelet. Trycket från läktarna är grymt och det är viktigt att stå upp första 20, så inte Nordirland får ett tidigt ledningsmål.

  KONTRINGARNA

När Nordirländarna vunnit bollen går det undan. I första hand söker de David Healy på topp, ofta genom att lägga en lång boll mot den andre forwarden, troligen Warren Feeney (alternativt Kyle Lafferty) som går på den bortre ytan. Han spelar vidare till David Healy som kommer och löper i djupet. Här är en nyckel att sätta press på Steve Davis som fördelar bollarna på mitten.

  HEALY

Även om det går att identifiera flera hot mot Sverige, är det inget som är större än David Healy. I Nordirland handlar allt om ledaren av EM-kvalets skytteliga.