V75-1

Favoriten Elton Silvio (73 %) höll i den första avdelningen undan med ett nödrop mot stallskriket Max Hugo. Den senare var förbi kort efter mål och miljonvinnarens kupong kunde med lite oflyt varit körd redan här.

 

V75-2.

Loy Lavec var en 12-procentare som gavs ett perfekt lopp av Ulf Ohlsson. Favoriten Verdi Sund var ännu ringrostig och tidigt slagen. Helgardering här var vaket då strecken var spridda på många hästar och renset i det närmaste garanterat.

 

V75-3

Mannen i Hallunda ska nog sända en tacksamhetens tanke till Björn Goop som genom sin styrning förstörde favoritens Colombian Necties möjlighet att vinna loppet. Nu var det nära att denne vann ändå, men en formtoppad Hövding Lavec (16 %) med Åke Svanstedt i sulkyn kunde profitera på buskörningen i loppet och vann säkert.

 

V75-4

Den som var på Stora Torget i Halmstad under fredagen kunde höra Johan Untersteiner utnämna Some Gold till stallets bästa chans. Johan visste vad han talade om då Some Gold krossade favoriten L.A.Avenger från dödens. En i efterhand mycket bra spik med tanke på att åtta av tio system sa adjö! Stenklar, som mannen i Hallunda förmodligen skulle uttryckt det.

 

V75-5

Storspelaren visste onekligen även vad Jörgen Sjunnesson hade i linorna. I Have To Dance fick en småjobbig väg fram till dödens, men kunde ändå säkert hålla ifrån sig en favoritspelad Kaviar. Denna spik var stentuff (14 %), men icke desto mindre bra.

 

V75-6

Värdet på V75 är efter fem avdelningar 32 650 och vår man i Hallunda befinner sig här i ett synnerligen trevligt läge. Han har nämligen helgarderat de två sista avdelningarna. det är bara att jobba in storskrällarna. Något som inte direkt behövdes. Lass Formula (2 %) fick visserligen en perfekt resa av Patrik Sjöberg, men vann enkelt.

 

V75-7

Capricorn Label (2 %) var näst minst spelad i den avslutande avdelningen. Trots det var han fullkomligt överlägsen upploppet ned. Man kan bara ana den känslan storvinnaren har i det ögonblick han inser att Capricorn Label kommer vinna. 43,7 miljoner kommer här farande över upploppet rakt ned i min plånbok! Man tackar!